dimarts, 29 de gener de 2013

P5B (ENGLISH)


ELS LÈMURS APRENEM ANGLÈS A TRAVÉS D’UN CONTEHELLO!!SABEU QUIN ÉS EL CONTE QUE HEM TREBALLAT ELS LÈMURS AL LLARG DEL PRIMER TRIMESTRE?? ÉS AQUEST:
JA HO SABÍEU, OI? LES FAMÍLIES N’HEU VIST LA VERSIÓ CASOLANA QUE VAM FER AMB L’AJUDA DE LA MÒNICA, I QUE TOTS ELS LÈMURS ENS VAM ENDUR A CASA DURANT UN DIA, PER PODER COMPARTIR-LO AMB ELS PARES. ALGUNS NENS/ES, FINS I TOT ENS EL VAM FOTOCOPIAR, PER PODER-LO MIRAR A CASA QUAN VULGUEM. 

QUINA BONA IDEA!!!

SABEU QUE LES CLASSES D'ANGLÈS NO LES FEM GAIREBÉ MAI A LA NOSTRA CLASSE? NORMALMENT ANEM A LA CLASSE DEL PICA-SOQUES, ON HI HA UNA PISSARRA DIGITAL, AMB LA QUAL PODEM VEURE VÍDEOS DE CANÇONS I TAMBÉ JUGAR A JOCS ONLINE EN ANGLÈS, COM AQUEST JCLIC SOBRE EL CONTE BROWN BEAR, BROWN BEAR, WHAT DO YOU SEE? 


 SI FEU CLICK AQUI, PODREU JUGAR A AQUEST JOC A CASA!! JA SABEU QUE ENGUANY ESTEM APRENENT A LLEGIR, PERÒ NO US PENSEU QUE EN ANGLÈS ÉS TAN FÀCIL COM EN CATALÀ! NO ENS PODEM REFIAR DE LES LLETRES, PERQUÈ SOVINT NO ES PRONUNCIEN COM S'ESCRIUEN I AIXÒ HO COMPLICA UNA MICA. 
TOT I AIXÒ, ENS AGRADEN ELS REPTES, I ENS HEM FIXAT MOLT EN LES LLETRES DE LES PARAULES DELS COLORS I DELS ANIMALS DEL CONTE, I AL FINAL HEM ACONSEGUIT TROBAR LES PARAULES PER A CADA IMATGE!"ORANGE FISH"

I DESPRÉS DE TOTA AQUESTA FEINADA, HEM ACABAT EL PRIMER TRIMESTRE FENT UNA REPRESENTACIÓ DEL CONTE. EN SABEM MOLT, D'ANGLÈS. SI HO VOLEU COMPROVAR, NOMÉS CAL QUE VEIEU EL SEGÜENT VÍDEO!

BYE, BYE!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada