diumenge, 13 de gener del 2013

P4 A i P4 B

LES PAPALLONES I ELS POLLETS DE P4 
FEM CAGAR EL TIÓ

Ja fa dies que estem treballant el Nadal i hem estat molt enfeinats: preparant la decoració del vestíbul, fent la felicitació de Nadal pels pares, fent la tapa de l'àlbum... També hem anat obrint les portes del calendari d'advent, tot plegat per saber que el Nadal ja és aquí i que arriba el moment de fer cagar el Tió.

Els Pollets i les Papallones hem anat portant menjar al Tió de l'escola, i ell, molt obedient, s'ho ha menjat tot! Però ai, quina sorpresa! Quan dimecres passat vam arribar a la piscina, també hi havia un Tió, i els monitors ens van deixar fer-lo cagar, mireu, mireu!!


El vam fer cagar a cop de "xurro" i ens va cagar una bosseta de "pica-pica". Què bo!

Divendres, a l'escola, vam fer cagar el nostre Tió, el que havíem alimentat amb mandarines, plàtans, polvorons, bombons, crostons de pa... Al matí, al passar pel vestíbul, ja vam notar una mica l'olor a pet, i ens va semblar que ja era el moment de fer-lo cagar.

Vam anar tots junts a la classe del Vaixell de Paper, i el Tió ja estava preparat, així que en grups de cinc nens, vam anar passant a donar-li cops de bastó.



"Caga Tió,
caga torrons,
d'avellanes i pinyons.
I si no vols cagar,
et donarem un cop de bastó,
CAGA TIÓ!!"







Mireu, mireu, els regals de Tió sortien disparats. Es notava que el Tió havia menjat molt i que tenia molta força!!






Voleu veure un vídeo de tot plegat?


Quan tots els nens tenien el seu regal, les mestres van fer cagar el Tió pels nens que no havien vingut a l'escola. El Tió va ser molt generós, i a banda d'això, també ens va cagar un paquet de neules i dues barres de torró de xocolata per classe. I després, ens va cagar una ceba, per comunicar-nos que enguany, ja no cagaria res més.

Vam anar a la classe de les Papallones i allà vam obrir els regals tots junts.



Oh!! Un gelat!! Ai, no... que aquest no es desfà! És una joguina per fer bombolles de sabó, què divertit!!







"A veure la teva joguina de quin color és? Jo tinc la taronja!". "Jo la blava!" "Jo la verda!" "Jo la rosa!"







Finalment, ens vam menjar les neules i el torró de xocolata, i després vam sortir al pati a jugar una estona. Després de tantes emocions, era molt necessari!

BON NADAL I FINS L'ANY VINENT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada