dilluns, 21 de desembre del 2020

P4A NADAL

Benvolgudes famílies, ja portem uns mesos d'escola i acabem el trimestre de la millor manera possible. Les últimes setmanes han estat intenses, plenes d'il·lusió, alegries, sorpreses i pols màgica! 

La Fada Ondina s'ha adaptat a les circumstàncies d'aquest curs i ens va fer una videotrucada. Ens va voler deixar tranquil·les perquè, tot i que seran unes festes diferents, la màgia estarà present

El Tió del Sant Miquel també va aparèixer al vestíbul i hem pogut comprovar que, a més de les pells de mandarina, també li encanten els bombons de xocolata.



També vam viure amb molta il·lusió la gravació del concert de Nadal. Estàvem emocionats i emocionades perquè sabíem que ho enviarien a les famílies. Per problemes tècnics vam haver de repetir al día següent, però com van dir alguns infants "ens ha agradat tant fer-ho, que ens sembla bé repetir!"




L'últim dia de la piscina també va ser especial, i és que ens van visitar uns elfos del Nadal i el Tió de Can Millars ens va cagar unes piruletes.





l'últim dia d'escola hem compartit una xocolatada amb melindros i hem brindat desitjant-nos unes bones festes! 




I per acabar d'arrodonir aquests dies tan màgics el Tió ens ha cagat una baldufa i un conte per a la classe. Moltes gràcies, Tió, fins l'any vinent!







Estimades famílies de P4, us desitgem, ara més que mai, molta salut per poder gaudir d'aquests dies amb els vostres fills i filles. Fem, entre totes, que aquestes festes siguin especials, plenes d'acompanyament i amor cap a la infància.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada