dijous, 28 de febrer del 2013

P4B CARNAVAL

ELS POLLETS CELEBREM EL CARNAVAL


Els Pollets hem gaudit molt de la festa de Carnaval d'enguany, tot i que hem tingut molta feina!! En primer lloc, vam haver de pintar les màscares amb ceres, envernissar-les, i després punxar-les. Havíem d'estar molt macos i maques per la rebuda del Rei Carnestoltes. Mireu, mireu què bé que ens quedaven!

Això va ser Dijous Gras a la tarda. Un cop tots els pollets teníem la màscara posada, vam anar a la pista de l'escola, on ens vam reunir els alumnes de totes les classes. Allà, tots amb la samarreta groga, vam ballar la cançó Maria Caipirinha per donar la rebuda al Rei Carnestoltes. Oi que ho fem bé??


Llavors va arribar el Rei Carnestoltes i els nens i nenes més grans ens van llegir el manifest. Nosaltres, des de la pista, anàvem cridant: 

VISCA EL REI CARNESTOLTES! VISCA EL CARNAVAL!!


Divendres també va ser un dia molt emocionant. Vam començar el dia fent un esmorzar divertit: patates fregides, ganxitos, olives, galetes salades i sucs! No en vam deixar ni una engruna! 

NYAAAAAAAAAAAMMMMM!!!

QUÈ BO!!! N'HI HA MÉS??


Vam sortir al pati a jugar una estona, i després vam fer l'intercanvi de classes. Això vol dir que els mestres es quedaven a la seva classe i nosaltres podíem anar voltant per totes les classes. Cada mestra havia preparat diferents joguines per jugar, coses per pintar, gomets, etc i vam poder escollir quedar-nos on volguéssim o anar canviant de classe.Els nens que es queden al menjador, van continuar amb la festa. Mireu les monitores! QUÈ GUAPES LA CRISTINA I LA SARA!!

Com era un dia especial, vam dinar pizza i patates Sant Miquel i aigua de colors!!

A la tarda, ens vam preparar per la Rua i la festa de Carnaval. Però abans de sortir ens vam fer una foto tots plegats. Havíeu vist mai tants Charlie Rivel junts???Pel carrer, els pares i les mares ens van fer moltíssimes fotos i nosaltres anàvem tots cofois, ensenyant la nostra disfressa. Hem treballat molt per fer-la!! Pintar els nassos de color vermell, pintar i punxar les cadires, fer els xurros amb paper d'embalar, enganxar la llana al casquet de piscina... UFF! Però ha valgut la pena! 

Estem taaan guapos!!!
A la pista, tots vam ensenyar les nostres disfresses a la resta d'alumnes de l'escola i vam acabar ballant el Maria Caipirinha una altra vegada, que ens surt molt bé. Després ja vam anar a la classe perquè era hora de plegar. 


Ens ha encantat aquesta festa!!
VISCA EL REI CARNESTOLTES!!
VISCA EL CARNAVAL!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada