divendres, 16 de novembre del 2012

P4 B

ALS POLLETS ENS AGRADA MOLT EL GRAFISME!


Els divendres al matí, l'Ester, la mestra de la classe de les Papallones, ve a ajudar-nos a fer grafisme. Un grup de nens marxen amb ella a la classe del Vaixell de Paper i els altres ens quedem a la nostra classe amb la Mònica.

Les darreres sessions hem treballat les línies. Hem après que hi ha línies horitzontals i línies verticals, i estem practicant per fer-les molt bé, perquè ens hem adonat que les lletres del nostre nom, també tenen línies.

Els Pollets que ens hem quedat a la classe, ens ho hem passat d'allò més bé. Hem enganxat una línia horitzontal a terra i l'hem resseguida de moltes maneres. Primer amb el dit, i després...

...AMB UN COTXE!! 
Se li movien una mica les rodes, i havíem de vigilar per no sortir-nos de la línia.


AMB UN PINZELL!!
Alguns ho hem fet amb la mà dreta,


i uns altres ho hem fet amb l'esquerra (segons ens anava millor).


També hem resseguit la línia AMB UNA ESCOMBRA, i ens ha costat una mica agafar-la, però finalment ens ha sortit molt bé! Mares i pares, si necessiteu ajuda per "escombrar una línia", ara ja som uns experts en el tema!


Finalment, hem fet línies horitzontals de molts colors A LA PISSARRA.


Els pollets que hem marxat amb l'Ester, també ens ho hem passat molt bé. Hem fet moltes línies verticals, i les hem fetes A LA PISSARRA DIGITAL. Ens hem adonat que fent línies verticals i horitzontals, podem fer formes, com per exemple un quadrat o un rectangle.


Però sabeu què és el millor de tot? 
Que tots dos grups hem fet les dues coses, perquè cada setmana canviem els grups, i al final, tots hem fet el mateix!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada