divendres, 2 de desembre del 2022

P3- Llenguatge matemàtic

Hola de nou, famílies! Aquest mes us volem mostrar com treballem el llenguatge matemàtic a P3. 

Les matemàtiques, els nombres, el càlcul, ... ens acompanyen al llarg de tots els nostres dies. Des del moment en què fem la rotllana de bon dia i un infant diu que viu "al número 3" fins que ens acomiadem i comptem quants dies falten per a l'aniversari d'un company. Les mestres sabem com de valuoses són aquestes oportunitats del dia a dia i les aprofitem al màxim!

No obstant, i com ja sabeu, dins del nostre horari dediquem una bona estona a treballar el llenguatge matemàtic amb dues mestres (aprofitant que un dels grups està a psicomotricitat amb el Paco). Aquesta hora setmanal ens dona la oportunitat de crear diferents espais de treball acompanyats per les mestres i amb els quals podem anar acompanyant als infants a anar adquirint, a poc a poc, els continguts d'aquesta àrea.

Habitualment creem dues grans propostes acompanyades per les dues mestres  i altres propostes més petites per a que puguin accedir de manera autònoma. 

I com treballem les matemàtiques? a través de jocs de taula (ens encanten!), petits problemes de càlcul mental, associació del nombre amb la seva quantitat, etc. A continuació podreu veure alguna imatge. Esperem que us agradin!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada