dimarts, 18 de juny del 2019

P5 A

A grups de llengua ens ho passem molt bé a l’hora que aprenem a llegir i a escriure a través de diferents materials manipulatius.
A continuació us mostrem una sessió en la que hem proposat 4 racons de treball de lectoescriptura diferents. Un dels racons està pensat per fer-lo amb un acompanyament més actiu per part de la mestra i la resta perquè puguin fer un treball i aprenentatge més autònom.
-         En un racó hem proposat un bingo amb paraules del cos, prèviament treballades a classe. Un dels infants va traient els cartells amb les paraules de les parts del cos, el llegeix i la resta ha d’identificar si té la paraula en el seu panell fent una associació paraula – paraula.




 En un altre hem proposat una activitat de relacionar una frase amb una imatge, en la que els infants han de llegir i descobrir què hi posa per poder fer l’associació.





-          En una altra taula han d'agafar un pal de polo i llegir la frase que hi ha escrita. La frase correspon a un conte popular. Han de descobrir què hi posa i escriure la frase i fer el dibuix del conte.






En l’ultima taula fan un dictat de paraules i frases. Aquest racó és el que requereix més acompanyament per part de l’adult.







 I fins aquí la sessió de grups de llengua. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada