diumenge, 3 de març del 2019

P5 A Picasso

Els nens i nenes de la classe de P5A hem estat treballant l'artista PABLO PICASSO.
Hem après moltes coses sobre la seva biografia i les seves obres. A continuació us mostrem algunes imatges sobre els quadres que hem fet. A la classe també tenim molts artistes!

ÈPOCA BLAVA: Picasso estava molt trist per la pèrdua del seu amic fet que es reflexa en els seus quadres.


ÈPOCA ROSA: Picasso se'n va anar a viure a Paris, va entrar en contacte amb un ambient de circ, ja estava més content per això va canviar la tonalitat dels seus quadres.


CUBISME: els seus quadres van evolucionar, en aquesta etapa Picasso tractava la naturalesa a través de formes geomètriques.


AUTORETRAT: A Picasso li agradava molt fer retrats a familiars i autoretrats a ells mateix. Nosaltres també ens hem fet un autoretrat i així de guapos i guapes hem quedat!FIRMA: Picasso firmava les seves obres amb el seu nom, nosaltres també hem volgut practicar la seva firma!

Per acabar el projecte hem fet una visita al museu Picasso de Barcelona, per poder veure algunes de les seves obres d'art. Ens ha impactat molt el quadre de "Les Meninas".


I hem acabat la sortida dinant tots junts al parc de la Ciutadella i jugant una estona al parc. Ens ho hem passat pipa!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada