dimecres, 14 de desembre del 2011

P4 B

Felicitem el Nadal amb postals!

Ja ha arribat el Nadal i els gossos estem molt contents perquè amb ell arriba a l'escola el tió, el Mag Maginet, el calendari d'advent, les nadales... volem compartir aquesta il·lusió amb els papas i per això els hi hem fet aquestes postals nadalenques:




Primer pintem, però no amb pinzell! amb bales és més divertit! posem la cartolina blanca en una safata, unes gotes de pintura i fem moure les bales amunt i abaix, a un costat, a l'altre... roden perquè són esferes i van fent camintes de pintura verda. Com més ens surtin millor!




Quan la pintura està seca fem boletes
amb uns retoladors que tenen pintura amb purpurina. Ara quan s'assequi la nostra postal brillarà!

Enganxem la nostra feina en una cartolina negra perquè quedi més bonica. Darrera enganxem la dècima de Nadal perquè els papas la puguin aprendre tant bé com nosaltres. I uns estrelles perquè quedi més maco!


Ens han quedat tant boniques que també n'hem fet per totes les persones de l'escola que estimem: pel Toni, per a la Vanesa, per a la Sonia, per a la Maria Teresa, per a l'Ester, per la Cristina, per la secretaria, per les cuineres, les monitores... vinga a fer postals!!

I tot això per dir-vos... Bon Nadal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada